Waarom tuinberegening zo belangrijk is.

Een goed afgestemde beregeningsinstallaties zorgen ervoor dat de tuin gezond blijft en er prachtig kleurrijk uit blijft zien, ondanks het steeds droger wordende klimaat in Nederland.

Door te kiezen voor beregening van Joost Bosch Beregeningstechniek, kiest u voor een duurzame oplossing op maat.

De nauwkeurig afgestelde automatische beregeningsinstallatie, zorgt ervoor dat de tuin gelijkmatig wordt voorzien van voldoende water, zonder verspilling.

Joost Bosch beregening zorgt altijd voor op maat gemaakte tuinberegening voor uw tuin. Elke tuin is anders en elke tuin heeft een ander soort tuinberegening nodig.

Wanneer gewenst kunnen wij ook een bronboring uitvoeren zodat u gebruik kunt maken van een onafhankelijke waterbron.

Onze expert bekijkt uw tuin en bepaald samen u welke tuinberegening het beste is voor u.

Tuinberegening collage

Beregening van bloemen in de tuin

Computergestuurde beregeningsinstallaties

Met een automatische beregening aangestuurd door een beregeningscomputer, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of de tuin voldoende water krijgt. Door middel van een regensensor, treedt de installatie alleen in werking als er nog niet voldoende regen is gevallen. Hierdoor wordt voorkomen, dat de installatie onnodig in werking treedt. Met de optionele uitbreiding van een Wifi module in de computer, kunt u zelfs vanaf uw werk of vakantie, de beregeningsinstallatie bedienen en controleren.

Handgestuurde beregeningsinstallaties

Handgestuurde beregening wordt vaak gebruikt in combinatie met pop-up sproeiers, de leidingen en sproeiers worden aangelegd en u kunt vervolgens zelf regelen wanneer u welke sproeier of sproeigroep openzet.

Het is belangrijk om hier een vast schema aan te houden. Wij Joost Bosch beregening geven u hierin graag het juiste advies.

Ook voor andere waterprojecten kunt u terecht bij Joost Bosch Beregening. Denk hierbij aan fonteinen, waterbehandeling, pomptechniek en bronboringen.

We zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in waterprojecten en met meer dan 1000+ waterprojecten en beregeningsinstallaties op onze naam kunnen we u daarom goed adviseren in de mogelijkheden.

Waar kunt u ons vinden?

Joost Bosch Beregeningstechniek levert zijn diensten door heel Nederland met een concentratie op dorpen en steden in en rondom De Veluwe, Het Gooi, Utrecht en De Betuwe.

Tuinberegening Gelderland

Wilt u ook beregeningsinstallaties in uw tuin?

Joost Bosch Beregeningstechniek maakt een beregeningsplan op maat voor elke tuin.

© Copyright JOOST BOSCH BEREGENING