Een drijvende fontein in uw vijver

Fonteinen zijn sprankelende inspiratiebronnen die opvallen in openbare ruimtes, parken, tuinen, bij golfbanen, vakantieparken, pretparken of bedrijfspanden. Fonteinen verfraaien het aanzicht en geven een extra dimensie aan de recreatie-, woon- of werkomgeving. Joost Bosch Beregeningstechniek ontwerpt en installeert fonteinen op maat met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien zorgt een fontein in de vijver  voor een goede beluchting waardoor het water gezond blijft.

We hebben een passende fontein voor elke vijver.

Otterbine drijvende fonteinen – beluchters

Deze type fontein wordt vooral toegepast in natuurlijke waterpartijen met wisselende waterstand. Het is de ideale fontein en beluchter voor vijvers in tuinen, parken en voor kwekerijen. Otterbine fonteinen hebben in deze een dubbele functie: het water zeer gezond maken (beluchten, algenbestrijding) én natuurlijk de verfraaiing van de waterpartij.

De fontein heeft verschillende mogelijke sproeibeelden. We leveren de otterbine fontein in verschillende groottes afhankelijk van de grootte van uw waterpartij. Optioneel kunnen wij er een verlichtingsset bij leveren met twee lampen om de fontein in het donker prachtig uit te kunnen lichten.

Drijvende fontein collage

Statische fonteinen

Voor de kleinere vijver, bieden wij de statische fonteinsproeiers. Wij hebben drie verschillende types. Samen met onze sfeervolle hallogeen vijververlichting, maakt u uw vijver helemaal af.

Naast deze fonteinen, kunnen wij ook uw vijver verfraaien met bijvoorbeeld een waterval of bronzen ornamenten waardoorheen het water komt.

Luchtpompen

Voor een gezonde vijver is beluchting van levensbelang voor de vissen en planten. Voor de vijvers zonder fontein hebben wij een passend aanbod van luchtpompen, zoals de Luchtsteen. Deze, in uw vijver onzichtbare, luchtpomp verspreid zeer fijne luchtbelletjes voor een optimale beluchting. Deze luchtsteen is carrosievrij en schokbestendig.

Wilt u ook een drijvende fontein in uw vijver?

Joost Bosch Beregeningstechniek maakt een voorstel op maat voor elke vijver.

Onze fonteinen

Gemini fontein

High Volume fontein

Phoenix fontein

Rocket fontein

Sunburst fontein

Tristar fontein

Saturn fontein

Constellation fontein

Comet fontein

Genesis fontein

© Copyright JOOST BOSCH BEREGENING