Over Joost Bosch Beregeningstechniek

Joost Bosch Beregeningstechniek heeft ruim 15 jaar ervaring met het aanleggen van tuin beregening en waterprojecten op maat. Door het secuur volgen van de laatste trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied, werken wij alleen met hoogwaardige materialen en machines. Een installatie van Joost Bosch Beregeningstechniek is dan ook een duurzame investering voor in uw tuin. Niet alleen vanwege de lange levensduur van de materialen, maar ook omdat we het systeem zodanig nauwkeurig afstemmen waardoor er geen waterverspilling plaats vindt. Een optimale beregening doet uw tuin opbloeien.

Wanneer u voor Joost Bosch Beregeningstechniek kiest, ervaart u de persoonlijke en klantgerichte benadering. We werken aan de hand van een vooraf opgesteld en helder plan van aanpak.

Tuinberegening kan aangelegd worden in nieuwe en bestaande tuinen. Voor we aan de slag gaan meten we de tuin op en maken we een tekening van de te beregenen kavel. We bespreken met u de wensen. Binnen twee weken maken we een vervolgafspraak waarin we de offerte op maat bespreken en ons uitgewerkte plan in een tekening laten zien. Eventueel passen we het plan nog aan naar uw wensen.

Maatwerk

Met het aanleggen van de beregening gaan wij zorgvuldig te werk zodat we de schade aan uw tuin tot het minimum kunnen beperken. De machines die we gebruiken zijn zeer nauwkeurig.

Sproeikop detail
Overzicht tuinberegening
Tuin beregening

Recensies

” Twee maanden geleden waren wij uitgekeken op onze droge tuin. Planten kwamen slecht in bloei en van een sprankelende frisse voorjaarskleur in onze tuin was geen sprake. Bij toeval kwamen wij in contact met iemand die enkele jaren geleden in haar tuin door Joost Bosch een beregeningsinstallatie heeft laten aanleggen. Zij vertelde daarover met heel veel enthousiasme en adviseerde ons contact op te nemen met Joost. Dat bleek een heel goed advies. Joost hebben wij leren kennen als een hele betrouwbare en deskundige persoon. Hij heeft veel ervaring met het aanleggen van een beregeningsinstallatie. Het grondwater moet bij ons van 30 m diep komen. Geen wonder dat onze tuin soms meer leek op een woestijn dan een gezonde Nederlandse tuin. Joost werkt snel en goed en van het resultaat van zijn werk genieten wij vanaf dag een. Wat water doet voor de tuin is ongelooflijk. Met een half uur beregenen per dag is alles fris groen en planten waarvan we het bestaan vergeten waren staan dit jaar te bloeien!”
Mevrouw Van Weelden, Putten

“Toen we met de renovatie van de paardenbak ook een nieuwe bron en beregeningsinstallatie wilden, dacht Joost Bosch goed mee en gaf hij advies over de verschillende mogelijkheden. Dit gaf ons de mogelijkheid om kosten en resultaten goed op elkaar af te stemmen. We zijn nog altijd heel tevreden met het resultaat. Als er een aanpassing of servicebeurt nodig is, staat Joost Bosch Beregeningstechniek altijd voor ons klaar”
Hein van Harten, Deil

“Als klant van het eerste uur, ben ik nog altijd erg tevreden over de mooie tuinberegening waardoor mijn tuin er altijd kleurrijk bij staat. In de 15 jaar dat de installatie draait, zijn er al een aantal keer aanpassingen gedaan, zodat deze meegroeit met de tuin.”
Mevrouw Van Diest, Ermelo

” Wij zijn enorm trots op de prachtige tuin rondom onze Serviceflat Croonenburgh in Ermelo. Het enige wat wij daarin nog miste was een beregeningssysteem. In april 2018 hebben wij dit aan laten leggen door Joost Bosch (Beregeningstechniek & Waterprojecten). En, met de langste, droogste en heetste zomer aller tijden, was dat een investering die zich al snel begon terug te verdienen, niet alleen door het feit dat onze planten niet dood gingen, maar ook door het genot van het ‘extra’ waarderen van onze prachtige, kleurige en fleurige tuin. De beregening is efficiënt, accuraat en bijzonder deskundig aangelegd door Joost. Ook de nazorg en voorbereiding voor de winter hebben wij inmiddels, volledig volgens belofte, mogen ondervinden. Los van het feit dat Joost een zeer prettig en betrouwbaar mens is, kunnen wij zijn producten en diensten van harte aanbevelen. Dank je wel Joost, je hebt onze bewoners een super zomer geschonken!”
Mevrouw Pot, Ermelo

© Copyright JOOST BOSCH BEREGENING