Pomptechniek en pomp installaties

Met een groot stuk land of veel watergebruik kan een eigen pompinstallatie een ontzettend duurzame en stabiele oplossing bieden. U bent hiermee onafhankelijk van een extern netwerk en heeft geen kosten voor het gebruikte water. Joost Bosch Beregening heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van pomptechniek. We helpen u graag met de volgende oplossingen:

  • U wilt grondwater gebruiken als proceswater. Bijvoorbeeld voor een beregening installatie.
  • U wilt grondwater gebruiken als drinkwater. Uw hele huis is vanaf dat moment onafhankelijk voorzien van drinkwater.
  • U bent opzoek naar een pompinstallatie die gevoed kan worden door zonne-energie. Wij ondersteunen hierbij eventueel ook in de installatie van de zonnepanelen.
  • U wilt uw bestaande pomptechniek installatie aanpassen naar een modernere versie. Wij maken hierbij gebruik van de oude installatie voor zover dat mogelijk is.
  • U bent opzoek naar een betrouwbare partij voor onderhoud van uw installatie.

De 15 jaar ervaring uit zich in specialisme op het gebied van pomptechniek. Heeft u vragen over uw pompinstallatie, neem dan contact op en we denken graag met u mee in voor een passende oplossing.

Pomptechniek

Pomptechniek

Grondwaterpeil Veluwe en Gelderland

In de Veluwe en omgeving zakt jaarlijks het grondwaterpeil met tientallen centimeters. Dit is het effect van de aanhoudende droogte de afgelopen jaren en kan leiden tot problematische situaties.

Voor particulieren en bedrijven met een (oude) pompinstallatie kan dit betekenen dat de installatie het niet meer voor elkaar krijgt om het water naar boven te pompen. Helaas zit er in veel van deze gevallen weinig anders op dan een diepere bron te laten boren.

Wij begrijpen dat u niet volledig opnieuw wilt investeren in uw pomptechniek en daarom denken wij graag mee in een geschikte oplossing voor uw droogvalling. Met u kijken we naar de mogelijkheid om de pompinstallatie te hergebruiken op een diepere bronboring en zorgen ervoor dat uw installatie voorbereid is op een langere periode.

Op de grondwaterkaart van waterbedrijf Vitens worden alle grondwaterstandsmeetpunten van de provincie en Vitens getoond.

Hierom kiest u voor Joost Bosch Beregening:

   Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied wat beregening en pomptechniek.

   Meer dan 1.000 beregening/pomp installaties.

   Elke oplossing is een oplossing op maat.

   Een installatie kan in de meeste gevallen binnen één week uitgevoerd worden.

   Ons team bestaat alleen uit professionals.

   Wij bieden de beste kwaliteit en garanties van Nederland.

Offerte opvragen voor pomptechniek

Offerte aanvragen

© Copyright JOOST BOSCH BEREGENING