Onze diensten

Joost Bosch Beregeningstechniek is gespecialiseerd in het aanleggen van een passend watertotaalplan. Van een complete tuinberegening op maat tot paardenbakberegening, bronboringen, pomptechniek, waterbehandeling en fonteinen.

Voor een gezonde tuin

Tuinberegening

Een goed afgestemde beregeningsinstallatie in de tuin zorgt ervoor dat de tuin gezond blijft en, ondanks het steeds droger wordende klimaat in Nederland, er prachtig kleurrijk uit blijft zien.

1060
Tuinberegening projecten
image

Tuinberegening

Een eigen watervoorziening

Bronboring

Een eigen waterbron in de tuin is een zeer duurzame en natuurlijke manier om uw tuin te voorzien van water. Dat scheelt voor u in kosten én het helpt overdadig gebruik van schoon leidingwater voor de tuinplanten tegen te gaan. Wij boren en spuiten bronnen naar elk gewenste diepte voor goed water voor de tuin.

485
Bronboringen
image

Bronboring

duurzaam gebruik van grondwater

Pomptechniek

Wij zijn bekend met de techniek van allerlei soorten en maten grondwaterpompen. Werkt uw bronpomp niet (goed) meer, dan bieden wij met onze technische kennis de service die u zoekt. Ook voor de pompen die niet door ons geplaatst zijn.

528
Installaties
image

Pomptechniek

Een bron van inspiratie

Drijvende fontein

Fonteinen zijn sprankelende inspiratiebronnen die leven geven aan een waterpartij bij u in de tuin. Fonteinen verfraaien het aanzicht en geven een extra dimensie aan de recreatie-, woon- of werkomgeving.

120
Fonteinen
image

Drijvende fontein

De beste waterkwaliteit

Waterbehandeling

Grondwater kent vele verontreinigingen. De samenstelling van het grondwater is sterk afhankelijk van de plaats en de diepte waarop de waterwinning plaats vindt. De meest voorkomende verontreinigingen van grondwater zijn kalk en ijzer. Dit kan aanslag geven op de planten en op het straatwerk. Als u dat wenst, kunnen wij de waterkwaliteit van de bron testen en als nodig een waterbehandelingssysteem aanbieden.

330
Installaties
image

Waterbehandeling

Voor een stabiele ondergrond

Paardenbak beregening

Bij Joost Bosch Beregeningstechniek hebben we veel ervaringen met het aanleggen van een passende beregeningsinstallatie in de paardenbak. Paardenbakberegening vraagt een heel andere benadering dan de tuin. Met meer dan 150 succesvolle installaties voor paardenbakken, kunnen wij ons een specialist op dit gebied noemen.

150
Installaties
image

Paardenbak beregening