Goede afstemming van uw waterbron en beregening

Pomptechniek en pompinstallaties

Wij zijn bekend met de techniek van allerlei soorten en maten grondwaterpompen. Werkt uw bronpomp niet (goed) meer, dan bieden wij met onze technische kennis de service die u zoekt. Ook voor de pompen die niet door ons geplaatst zijn. Joost Bosch Beregening heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van pomptechniek. We helpen u graag met de volgende oplossingen:

 • U wilt advies over de best passende bronpomp bij uw situatie.
 • U bent opzoek naar een pompinstallatie die gevoed kan worden door zonne-energie. Wij ondersteunen hierbij eventueel ook in de installatie van de zonnepanelen.
 • U wilt uw bestaande pomptechniek installatie aanpassen naar een modernere versie. Wij maken hierbij gebruik van de oude installatie voor zover dat mogelijk is.
 • U bent opzoek naar een betrouwbare partij voor onderhoud van uw installatie.

De 15 jaar ervaring uit zich in specialisme op het gebied van pomptechniek. Wij hebben kennis van alle merken bronpompen op de markt. Heeft u vragen over uw pompinstallatie, neem dan contact op en we denken graag met u mee in voor een passende oplossing.

  Offerte aanvragen


  Wat kunt u van ons verwachten

  We gaan voor de hoogste kwaliteit met de beste service.

  • Pomptechniek op maat
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies over duurzame aanpassingen
  • Winterklaar maken
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal één dag)
  Pomptechniek

  Grondwaterpeil Veluwe en Gelderland

  In de Veluwe en omgeving zakt jaarlijks het grondwaterpeil met tientallen centimeters. Dit is het effect van de aanhoudende droogte de afgelopen jaren en kan leiden tot problematische situaties.

  Voor particulieren en bedrijven met een (oude) pompinstallatie kan dit betekenen dat de installatie het niet meer voor elkaar krijgt om het water naar boven te pompen. Helaas zit er in veel van deze gevallen weinig anders op dan een diepere bron te laten boren.

  Wij begrijpen dat u niet volledig opnieuw wilt investeren in uw pomptechniek en daarom denken wij graag mee in een geschikte oplossing voor uw droogvalling. Met u kijken we naar de mogelijkheid om de pompinstallatie te hergebruiken op een diepere bronboring en zorgen ervoor dat uw installatie voorbereid is op een langere periode.

  Op de grondwaterkaart van waterbedrijf Vitens worden alle grondwaterstandsmeetpunten van de provincie en Vitens getoond.