U denkt aan een beregeningsinstallatie?

Waarom tuinberegening zo belangrijk is

Een goed afgestemde beregeningsinstallatie zorgt ervoor dat de tuin gezond blijft en er prachtig kleurrijk uit blijft zien, ondanks het steeds droger wordende klimaat in Nederland.

Door te kiezen voor tuinberegening van Joost Bosch Beregeningstechniek, kiest u voor een duurzame oplossing op maat.

De nauwkeurig afgestelde automatische beregeningsinstallatie, zorgt ervoor dat de tuin gelijkmatig wordt voorzien van voldoende water, zonder verspilling.

Joost Bosch beregening zorgt altijd voor op maat gemaakte tuinberegening voor uw tuin afgestemd op de behoefte van de beplanting.

Wanneer gewenst kunnen wij ook een bronboring uitvoeren zodat u gebruik kunt maken van een onafhankelijke grondwaterbron.

Onze expert bekijkt uw tuin en bepaald samen met u welke tuinberegening het beste bij uw wensen en uw tuin aansluit.

  Offerte aanvragen


  Wat kunt u van ons verwachten

  • Beregeningsplan op maat
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Winterklaar maken
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte van de tuin, duurt de aanleg meestal drie dagen)

  Computergestuurde beregeningsinstallatie

  Met een automatische beregening aangestuurd door een beregeningscomputer, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of de tuin voldoende water krijgt. Door middel van een regensensor, treedt de installatie alleen in werking als er nog niet voldoende regen is gevallen. Hierdoor wordt voorkomen, dat de installatie onnodig in werking treedt. Met de optionele uitbreiding van een Wifi module in de computer, kunt u zelfs vanaf uw werk of vakantie, de beregeningsinstallatie bedienen en controleren.

  Handgestuurde beregeningsinstallatie

  Handgestuurde beregening wordt vaak gebruikt in combinatie met pop-up sproeiers. De leidingen en sproeiers worden aangelegd en u kunt vervolgens zelf regelen wanneer u welke sproeier of sproeigroep openzet. Het is belangrijk om hierbij een vast schema aan te houden. Wij geven u graag advies.