Voor een veilige rijbak

Paardenbak beregening door Joost Bosch Beregening

Bij Joost Bosch Beregeningstechniek beschikken we over uitgebreide ervaring in het aanleggen van passende beregeningssystemen voor paardenbakken. Paardenbakberegening vereist een specifieke aanpak, die verschilt van die voor tuinen. Met meer dan 150 succesvolle installaties voor paardenbakken zijn wij specialisten op dit gebied.

Wat kunt u van ons verwachten

We gaan voor de beste service en de hoogste kwaliteit

 • Paardenbak beregening op maat
 • Professionele installatie
 • Goede communicatie
 • Advies over mogelijke bronboring
 • Winterklaar maken
 • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal twee dagen)

  Offerte aanvragen


  Paardenbak beregening

  Waarom paardenbak beregening zo belangrijk is

  De beregening zorgt ervoor dat de trainingsomgeving vrij blijft van stof, wat essentieel is voor het welzijn van zowel de paarden als de ruiters. Dit draagt bij aan betere prestaties en verbetert direct de eindresultaten. Bovendien zorgt de beregening voor een stabiele rijbodem, waardoor het paardrijden veiliger wordt.

  Bij een lage luchtvochtigheid en intensief gebruik ontstaat er extra stofontwikkeling. Dit waait op en is belemmerend voor de ruiter en het paard. Door het vochtig maken van de bodem, wordt stof tegengegaan.

  Paardenbak beregening

  De hoogste kwaliteit

  Voor de beregeningeinstallatie maken we gebruik van het merk Rain Bird. We garanderen hiermee de hoogste kwaliteit en de langste levensduur. De systemen van Rain Bird vragen om weinig onderhoud. Het onderhoud kunt u in eigen handen nemen of u kunt dit aan ons uitbesteden.

  De beregeningssystemen zijn speciaal ontwikkeld voor zowel binnen als buitenbakken.

  Bediening

  Advies op maat

  U kunt de beregening zowel handmatig als geprogrammeerd via een app bedienen. Op die manier heeft u zelf de controle over wanneer de rijbak wordt besproeid. Of het nu gaat om het sproeien 's nachts voor het behoud van de bodemconditie, of voor een training waarbij u de installatie tijdelijk inschakelt. In het geval van een buitenbak en recente regenval heeft u ook de mogelijkheid om de geplande beregening uit te stellen, afhankelijk van uw voorkeuren.

  We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Op die manier kunnen we bepalen of de beregening aan de omheining moet worden gemonteerd, of dat deze juist ondergronds langs de hoefslag kan worden verwerkt. Samen met u bespreken we de verschillende opties, inclusief de bijbehorende voordelen en nadelen.