Voor een veilige rijbak

Paardenbak beregening door Joost Bosch Beregening

Bij Joost Bosch Beregeningstechniek hebben we veel ervaringen met het aanleggen van een passende beregeningsinstallatie in de paardenbak. Paardenbakberegening vraagt een heel andere benadering dan de tuin. Met meer dan 50 succesvolle installaties voor paardenbakken, kunnen wij ons een specialist op dit gebied noemen.

Wat kunt u van ons verwachten

We gaan voor de beste service en de hoogste kwaliteit

 • Paardenbak beregening op maat
 • Professionele installatie
 • Goede communicatie
 • Advies over mogelijke bronboring
 • Winterklaar maken
 • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal twee dagen)

  Offerte aanvragen


  Paardenbak beregening

  Waarom paardenbak beregening zo belangrijk is

  De beregening zorgt voor een stofvrije trainingsomgeving. Dit is essentieel voor het welzijn van zowel de paarden als de ruiters. Het bevorderd de prestaties en daarmee ook direct de eindresultaten. De beregening zorgt daarnaast voor een stabiele rijbodem wat het paardrijden veiliger maakt.

  Bij een lage luchtvochtigheid en intensief gebruik ontstaat er extra stofontwikkeling. Dit waait op en is belemmerend voor de ruiter en het paard. Door het vochtig maken van de bodem, wordt stof tegengegaan.

  Paardenbak beregening

  De hoogste kwaliteit

  Voor de beregeningeinstallatie maken we gebruik van het merk Rain Bird. We garanderen hiermee de hoogste kwaliteit en de langste levensduur. De systemen van Rain Bird vragen om weinig onderhoud en zijn daardoor in de lange termijn goedkoper dan een B-merk systeem. Het onderhoud kunt u in eigen handen nemen of u kunt dit aan ons uitbesteden.

  De beregeningssystemen zijn speciaal ontwikkeld voor zowel binnen als buitenbakken.

  Bediening

  De bediening kan zowel handmatig als geprogrammeerd via een app. Zo kunt u er zelf voor kiezen of de rijbak snachts besproeid wordt of dat u juist voor een training de installatie even aan zet. Bij een buitenbak en recente regenval kiest u er zelf voor om de geplande beregening uit te stellen.

  Advies op maat

  We sturen graag een specialist bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Zo zien we of de beregening aan de omheining zal worden gemonteerd of juist tegen de hoefslag in de grond kan worden verwerkt. We overleggen samen met u wat de opties zijn met de daarbij behorende voordelen en nadelen.