Goed zorgen voor uw beregeningsinstallatie.

Service en onderhoud van beregening.

Bel ons voor service en onderhoud

U kunt contact met ons opnemen voor service en onderhoud van bestaande installaties, een onderhoudscontract, probleemoplossing, waterbemonstering, Legionellacheck, renovatie van een bestaande installatie en vervanging van onderdelen.

Onderhoudscontract

Wanneer u op zoek bent naar een service- en onderhoudsbedrijf voor uw irrigatiesysteem kunt u terecht bij Joost Bosch Beregeningstechniek. Het onderhoudscontract is een betere optie omdat het ervoor zorgt dat uw irrigatiesysteem regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Een onderhoudscontract omvat meestal de vervanging van onderdelen die in uw systeem moeten worden vervangen en het preventief onderhouden van uw beregeningsinstallatie. Dit betekent we problemen kunnen ondervangen voordat er onderdelen kapot gaan. Als u er zeker van wilt zijn dat uw irrigatiesysteem optimaal functioneert, neem dan contact op met Joost Bosch Beregening zodat wij u een onderhoudscontract kunnen aanbieden. Wij geven vooraf altijd een schatting van de kosten voor de te vervangen onderdelen en levertijd zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Uitgebreide servicebeurten

Het uitgebreid onderhouden van een irrigatiesysteem van hoge kwaliteit is ontzettend belangrijk. Door deze servicebeurten regelmatig uit te voeren, kunt u kostbare downtime van uw irrigatiesysteem vermijden en een hoog prestatieniveau behouden. Neem contact op voor een uitgebreide onerhoudsbeurt. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op op een afspraak in te plannen.

  Offerte aanvragen


  Legionellacheck laten uitvoeren

  Als u een irrigatiesysteem heeft, is het belangrijk dat u zich bewust bent van het belang van het bewaken van de Legionella-bacterieniveaus. Legionella-bacteriën worden aangetroffen in het water dat wordt gebruikt om uw irrigatiesysteem te laten werken. Daarom is het belangrijk dat u de waterkwaliteit van uw irrigatiesysteem in de gaten houdt. Gelukkig is dit iets dat Joost Bosch Beregening voor u kan doen. Door middel van goede en erkende apparaatuur testen we de waterkwaliteit van uw irrigatiesysteem. Onze apparatuur meet de aanwezigheid van Legionella-bacteriën , waardoor we de juiste stappen kunt ondernemen om de gezondheid en levensduur van uw irrigatiesysteem te waarborgen.

  Winter onderhoud

  De winter is een tijd van het jaar waarin de grond opdroogt en de temperaturen lager zijn. Om het risico op bevriezing te voorkomen, raden we aan om in de winter de beregening naar de planten te stoppen. Onze winter onderhoudsdiensten kunnen u helpen bevriezing te voorkomen en helpen de levensduur van uw beregeningssysteem te behouden.

  Het testen van bronnen

  Als u vermoedt dat u een probleem heeft met uw bron, kunnen we uw water testen om de oorzaak van het probleem te bepalen.  Als uw systeem een totale vervanging vereist, kunnen we u informatie verstrekken over de apparatuur die we aanbieden.

  Onderdelen voor uw intallatie

  Als u vragen heeft over de onderdelen die u nodig heeft voor uw irrigatiesysteem kunnen wij u hierbij helpen. Daarnaast kunnen we de onderdelen voor u leveren. Wij kunnen onderdelen leveren voor alle soorten irrigatiesystemen, dus of u nu een sprinklersysteem of een druppelbevloeiingssysteem heeft maakt niet uit. We hebben een aantal onderdelen standaard op voorraad, waaronder vervangende onderdelen voor uw gehele irrigatiesysteem. We kunnen service bieden voor waterbemonstering. Dus als u vragen heeft over uw irrigatiesysteem, bel ons dan. Laat onze specialisten u helpen om uw irrigatiesysteem weer aan het werk te krijgen.