Een bron van inspiratie

Een drijvende fontein in uw vijver

Fonteinen zijn sprankelende inspiratiebronnen die leven geven aan een waterpartij bij u in de tuin. Fonteinen verfraaien het aanzicht en geven een extra dimensie aan de recreatie-, woon- of werkomgeving. Bovendien zorgt een fontein in de vijver voor een goede beluchting waardoor het water gezond blijft.' Joost Bosch Beregeningstechniek ontwerpt en installeert fonteinen op maat met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. We hebben een passende fontein voor elke vijver.

  Offerte aanvragen


  Wat kunt u van ons verwachten

  We gaan voor de hoogste kwaliteit en de beste service

  • Advies op maat voor de meest geschikte fontein
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies voor onderhoud
  • Winterklaar maken
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal één dag)

  Otterbine drijvende fonteinen – beluchters

  Deze type fontein wordt vooral toegepast in natuurlijke waterpartijen met wisselende waterstand. Het is de ideale fontein en beluchter voor vijvers in tuinen, parken en voor kwekerijen. Otterbine fonteinen hebben in deze een dubbele functie: het water zeer gezond maken (beluchten, algenbestrijding) én natuurlijk de verfraaiing van de waterpartij.

  De fontein heeft verschillende mogelijke sproeibeelden. We leveren de otterbine fontein in verschillende groottes afhankelijk van de grootte van uw waterpartij. Optioneel kunnen wij er een verlichtingsset bij leveren met twee lampen om de fontein in het donker prachtig uit te kunnen lichten.

  Statische fonteinen

  Voor de kleinere vijver, bieden wij de statische fonteinsproeiers. Wij hebben drie verschillende types. Samen met onze sfeervolle hallogeen vijververlichting, maakt u uw vijver helemaal af.

  Naast deze fonteinen, kunnen wij ook uw vijver verfraaien met bijvoorbeeld een waterval of bronzen ornamenten waardoorheen het water komt.

  Luchtpompen

  Voor een gezonde vijver is beluchting van levensbelang voor de vissen en planten. Voor de vijvers zonder fontein hebben wij een passend aanbod van luchtpompen, zoals de Luchtsteen. Deze, in uw vijver onzichtbare, luchtpomp verspreid zeer fijne luchtbelletjes voor een optimale beluchting. Deze luchtsteen is carrosievrij en schokbestendig.