Voor een veilige rijbak

Paardenbak beregening door Joost Bosch Beregening

Bij Joost Bosch beregening hebben we veel ervaringen in paardenbak beregening. Paardenbak beregening gaat verder dan een normale tuin en vraagt daarom om extra specialisme. Met 50+ succesvolle installaties op onze naam zijn we in de omgeving van de Betuwe het begrip voor paardenbak beregening.

Wat kunt u van ons verwachten

We gaan voor de beste service en de hoogste kwaliteit

  • Paardenbak beregening op maat
  • Professionele installatie
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Winterklaar maken
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte en complexiteit duurt de installatie maximaal één dag)

Waarom paardenbak beregening zo belangrijk is

De beregening zorgt voor een stofvrije trainings omgeving. Dit is fijn voor zowel de paarden als de ruiters. Het bevorderd de prestaties en daarmee ook direct de eindresultaten. De beregening zorgt daarnaast voor een stabiele rijbodem wat het paardrijden veiliger maakt.

Bij een lage luchtvochtigheid en intensief gebruik ontstaat er extra stofontwikkeling. Dit waait op en is belemmerend voor de ruiter en het paard. Door het vochtig maken van de grond wordt dit stof.

De hoogste kwaliteit

Voor de beregening installatie maken we gebruik van het merk Rain Bird. We garanderen hiermee de hoogste kwaliteit en de langste levensduur. De systemen van Rain Bird vragen om weinig onderhoud en zijn daardoor in de lange termijn goedkoper dan een B merk systeem. Het onderhoud kunt u in eigen handen nemen of u kunt dit aan ons uitbesteden.

De beregening systemen zijn speciaal ontwikkeld voor zowel binnen als buitenbakken.

Bediening

De bediening kan zowel handmatig als geprogrammeerd via een app. Zo kunt u er zelf voor kiezen of de rijbak snachts besproeid wordt of u handmatig voor een sessie de installatie even aan zet. Bij een buitenbak en recente regenval kiest u er dan ook makkelijk voor om de geplande beregening uit te stellen.

Advies op maat

We sturen graag een specialist bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Zo zien we of de beregening aan de omheining zal worden gemonteerd of juist tegen de hoefslagkering in de grond kan worden verwerkt. We overleggen samen met u wat de opties zijn met de daarbij horende voordelen en nadelen.

    Offerte aanvragen