Waterbehandeling voor grondwater

Grondwater kent vele verontreinigingen. De samenstelling van het grondwater is sterk afhankelijk van de plaats en de diepte waarop de waterwinning plaats vindt. De meest voorkomende verontreinigingen van grondwater zijn kalk en ijzer. Dit kan aanslag geven op de planten en het straatwerk. Als u dat wenst, kunnen wij de waterkwaliteit van de bron testen en als nodig een waterbehandelingssysteem aanbieden.

Ecomix systeem

Wij leveren een ontijzeringssysteem dat werkt met het filtratiemedium Ecomix. Dit is een gepatenteerd filtratiemedium dat werkt volgens het principe van ionisatie, waarvan de werking en effectiviteit onomstotelijk vast staat. Het zuivert het grondwater in één keer van mangaan, ijzer, kalk (hardheid), tannines en ammonium. Daarnaast is het een zeer stabiel filtratiemedium, een medium dat redelijk onafhankelijk werkt van de overige opgeloste stoffen en de zuurgraad van het water.

De zuiveringssystemen met Ecomix functioneren pH onafhankelijk en vereisen ook geen chemische toevoegingen en/of voorfiltratie.

Drinkwater waterbehandeling

Het water van uw grondwater laten behandelen?

Joost Bosch Beregeningstechniek maakt een voorstel op maat voor u.

© Copyright JOOST BOSCH BEREGENING