Een beregeningsinstallatie op maat

Joost Bosch Beregening heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van beregeningssystemen in Ermelo. We hebben talloze beregeningsinstallaties geïnstalleerd in diverse voor- en achtertuinen, evenals het leveren van diensten op het gebied van pomptechniek en waterbehandeling in de regio Ermelo. De kwaliteit van het grondwater in Ermelo is uitstekend, waardoor het zeer geschikt is voor bronboringen die kunnen worden aangesloten op beregeningssystemen.

Met onze uitgebreide ervaring en kennis van de lokale grond in Ermelo en omgeving, kunnen we efficiënt werken en de juiste materialen selecteren voor het beste resultaat. Uw tuin is voor ons als een thuiswedstrijd, waarbij we streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze installaties worden volledig afgestemd op uw tuin en uw specifieke wensen. Na een kennismakingsgesprek en het afstemmen van uw behoeften, plannen we de installatiedagen in. We maken gebruik van de nieuwste machines die speciaal zijn geselecteerd voor de grondomstandigheden in de omgeving van Ermelo.

Hoewel het leidingwater in de omgeving van Ermelo geschikt is voor beregening, is het gebruik van een eigen bron nog voordeliger en duurzamer. Hiervoor kunnen wij een bronboring uitvoeren.

  Offerte aanvragen


  Wat kunt u van ons verwachten bij beregening Ermelo

  • Beregeningsplan voor beregening Ermelo op maat
  • Professionele installatie in Ermelo
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Winterservice & vorstpreventie
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte van de tuin, duurt de aanleg meestal twee dagen)

  Onze werkwijze voor tuinberegening Ermelo

  Voordat we aan de slag gaan, brengen we uw tuin nauwkeurig in kaart en bespreken we uw wensen en mogelijkheden met u.

  Binnen twee weken plannen we een vervolgafspraak om de offerte en het op maat gemaakte plan te bespreken. Indien nodig passen we het plan aan naar uw specifieke wensen.

  Of u nu een nieuwe tuin heeft of een bestaande tuin wilt verbeteren, wij kunnen een nieuwe beregeningsinstallatie aanleggen. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en de meest geavanceerde machines, wordt de schade aan uw tuin tijdens de installatie geminimaliseerd.

  Na slechts twee weken zult u tijdens het groeiseizoen nauwelijks kunnen zien waar de leidingen zijn geplaatst. Bekijk hier een impressie van ons werk: Klik hier voor een impressie

  Omgeving Gelderland en Betuwe

  Naast onze diensten in Ermelo leveren we ook diensten in onder andere: Apeldoorn, Elspeet, Epe, Harderwijk, Hierden, Nijkerk, Putten, Heerde, Amersfoort, Veenendaal, Tiel, Oss, Den Bosch, Almere, Soest, Gorinchem, Culemborg, Laren, Hilversum, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Barneveld en Ede.

  Staat uw woonplaats niet tussen de bovenstaande dorpen en steden. Grote kans dat wij toch bij u een mooie beregeningsinstallatie of bronboring kunnen plaatsen. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.