Een beregeningsinstallatie op maat

Joost Bosch Beregening levert al meer dan 15 jaar beregening in Ermelo. Er zijn meerdere beregening installaties in Ermelo geplaatst in diverse voor en achtertuinen. Daarbij zijn er ook veel diensten geleverd op het gebied van pomptechniek en waterbehandeling in Ermelo. De grondwaterkwaliteit in Ermelo is goed en daarom ook zeer geschikt voor een bronboring. Deze bronboring kan worden aangesloten op de beregeningsintallie.

Door de vele installaties die we hebben geplaatst in Ermelo en omgeving Ermelo zijn we bekend met de grond. Dit zorgt ervoor dat we efficient kunnen werken en goed weten welke materialen we moeten gebruiken voor het beste resultaat. Uw tuin is voor een thuiswedstrijd en de kwaliteit ligt daarom hoog.

Onze installaties worden volledig afgestemt op uw tuin en uw wensen. Na een kennismaking en het afstemmen van uw wensen plannen we de dagen van de installatie in. We werken met de nieuwste machines speciaal uitgekozen voor de grond in omgeving Ermelo.

Het leidingwater in omgeving Ermelo is geschikt voor beregening Ermelo. Het gebruiken van een eigen bron is daarbij nog goedkoper en duurzamer. Hiervoor kunnen wij een bronboring plaatsen.

  Offerte aanvragen


  Wat kunt u van ons verwachten bij beregening Ermelo

  • Beregeningsplan voor beregening Ermelo op maat
  • Professionele installatie in Ermelo
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Winterservice & vorstpreventie
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte van de tuin, duurt de aanleg meestal drie dagen)

  Onze werkwijze voor beregening Ermelo

  Voor we aan de slag gaan, brengen we de tuin nauwkeurig in kaart. We bespreken met u de wensen en mogelijkheden.

  Binnen twee weken maken we een vervolgafspraak waarin we de offerte en het plan op maat bespreken. Eventueel passen we het plan nog aan naar uw wensen.

  Het aanleggen van een nieuwe beregeningsinstallatie kan zowel in een nieuwe tuin als in een bestaande tuin. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en meest nauwkeurige machines, is de schade aan uw tuin bij de aanleg tot het minimale beperkt.

  Na twee weken zult u in het groeiseizoen niet meer kunnen waarnemen waar de leidingen getrokken zijn. Klik hier voor een impressie van ons werk.

  Omgeving Gelderland en Betuwe

  Naast onze diensten in Ermelo leveren we ook diensten in onder andere: Apeldoorn, Elspeet, Epe, Harderwijk, Hierden, Nijkerk, Putten, Heerde, Amersfoort, Veenendaal, Tiel, Oss, Den Bosch, Almere, Soest, Gorinchem, Culemborg, Laren, Hilversum, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Barneveld en Ede.

  Staat uw woonplaats niet tussen de bovenstaande dorpen en steden. Grote kans dat wij toch bij u een mooie beregeningsinstallatie of bronboring kunnen plaatsen. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.