Beregening Tiel op maat

Wilt u een beregeningsinstallatie in Tiel? Als u op zoek bent naar een beregeningsspecialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het aanleggen van beregeningsinstallaties in Tiel en omgeving. Wij maken gebruik van beregening, bronboring en pomptechniek in diverse voor- en achtertuinen in heel Nederland.

De irrigatiespecialisten van Joost Bosch Beregening zorgen voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van alle soorten irrigatiesystemen. Wij kunnen een systeem aanpassen aan uw specifieke eisen, of u nu een kleine tuin heeft of een groot veld. Voor ons is niets te groot of te klein.

  Offerte aanvragen


  De vervolgstappen

  We beginnen met het zo snel mogelijk inplannen van werkdagen. Wij nemen de tijd en maken gebruik van het beste materieel dat beschikbaar is. Wij hebben onze benodigdheden en machines gekozen op basis van de bodem in Tiel en de regio eromheen.

  Bronboring

  U kunt leidingwater gebruiken voor irrigatie als u dat wilt. Het is ook mogelijk om een put te graven. U kunt geld besparen door gebruik te maken van een putboring, terwijl u ook iets bereikt voor de lange termijn.

  Wat kunt u van ons verwachten bij beregening Tiel

  • Beregeningsplan voor beregening Tiel op maat
  • Professionele installatie in Tiel
  • Goede communicatie
  • Advies over mogelijke bronboring
  • Winterservice & vorstpreventie
  • Snelle werkwijze (Afhankelijk van de grootte van de tuin, duurt de aanleg meestal drie dagen)

  Onze werkwijze voor beregening Tiel

  Voordat we aan de slag gaan, bespreken we de tuin zorgvuldig met u. We overleggen met u over uw doelstellingen en mogelijkheden. Binnen enkele weken maken we een vervolgafspraak om de offerte en het persoonlijke plan door te nemen als dat nodig is.

  Voor een beregening is water nodig. Het meest voor de hand liggende antwoord is het gebruik van gemeentewater. Dit is een populair alternatief, hoewel er milieufactoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Leidingwater kan overmatig gechloreerd, gefluorideerd of genitreerd zijn, vandaar dat wij altijd pleiten voor het gebruik van een eigen bron voor irrigatie wanneer dat haalbaar is.

  Geschikt voor elke tuin

  Een nieuwe of bestaande tuin kan worden opgefrist met een besproeiingsinstallatie. Door gebruik te maken van geavanceerde machines en procedures wordt de schade aan uw tuin tijdens het installatieproces tot een minimum beperkt. Na twee weken in het groeiseizoen is niet meer te zien waar de leidingen zijn gelegd. Bekijk onze impressie pagina voor een beeld van het eindresultaat

  Omgeving Gelderland en Betuwe

  Naast onze diensten in Tiel leveren we ook diensten in onder andere: Apeldoorn, Elspeet, Epe, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Heerde, Amersfoort, Veenendaal, Tiel, Oss, Den Bosch, Almere, Soest, Gorinchem, Culemborg, Laren, Hilversum, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Barneveld en Ede.

  Staat uw woonplaats niet tussen de bovenstaande dorpen en steden. Grote kans dat wij toch bij u een mooie beregeningsinstallatie of bronboring kunnen plaatsen. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.